مركز فروش پايان نامه، پروژه و مقالات

تبلیغات هزار

دانلود پایان نامه و مقالات اموزشی

پشتيباني آنلاين
پشتيباني آنلاين
آمار
آمار مطالب
  • کل مطالب : 1218
  • کل نظرات : 0
  • آمار کاربران
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آمار بازدید
  • بازدید امروز : 3788
  • بازدید دیروز : 3300
  • ورودی امروز گوگل : 379
  • ورودی گوگل دیروز : 330
  • آي پي امروز : 1263
  • آي پي ديروز : 1100
  • بازدید هفته : 7654
  • بازدید ماه : 18275
  • بازدید سال : 19685
  • بازدید کلی : 19685
  • اطلاعات شما
  • آی پی : 3.147.47.177
  • مرورگر :
  • سیستم عامل :
  • امروز :
  • درباره ما
    :::::به وبلاگ من خوش آمدید::::: :::::تبلیغات خود را به ما بسپارید.::::: برای سفارش تبلیغات خود نظر بگذارید. در خواست خود را ارسال کنید.
    خبرنامه
    براي اطلاع از آپدیت شدن سایت در خبرنامه سایت عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



    امکانات جانبی
    حل المسائل جزوه طراحی خطوط انتقال انرژی (سید محمدرضا نوحی)

    حل-المسائل-جزوه-طراحی-خطوط-انتقال-انرژی-(سید-محمدرضا-نوحی)دانلود حل المسائل جزوه طراحی خطوط انتقال انرژی سید محمدرضا نوحی بصورت دست نویس در 16 صفحه، به همراه پاسخ سوالات تشریحی، تایپ شده در 5 صفحهدانلود فایل

    مقاله، پروژه، پايان نامه، گزارشكار، تحقيق، نرم افزار، پروپوزال

    مقاله رشته هنر با عنوان فلسفه هنر

    مقاله رشته هنر با عنوان فلسفه هنر

    این سخنرانی را فلسفه ی هنر «مسیحی و شرقی» نام نهاده ایم؛ زیرا منظور ما معرفی یک نظام عقیدتی جامع و جهانی است؛ نظامی که نه فلسفه های هنر اومانیستی را می توان با آن قیاس کرد و نه می توان میان آنها صلح و آشتی برقرار نمود، بلکه تنها رابطه ی موجود میان شان، تضاد و تعارض است؛ و آن را فلسفه ی «راستین» (True) خوانده ایم، چون هم معتبر و مقتدر است و هم استو

    دانلود مقاله رشته هنر با عنوان فلسفه هنر

    هنر
فلسفه هنر
فلسفه ی راستین هنر
فلسفه ی هنر مسیحی و شرقی
 فلسفه ی هنر مسیحی و شرقی،یا فلسفه ی راستین هنر 
 ماهیت هنر عهد میانه
مفهوم سنتی صورت نگاری آرمانی
دانلود مقاله رشته هنر با عنوان فلسفه هنر
خرید مقالات هنر
فروشگاه فایل
سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا
همکاری در فروش فایل
فروش فایل
انجام پروژه و پایان نامه رشته هنر
fileina
ف
    دسته بندی هنر و گرافیک
    فرمت فایل doc
    حجم فایل 41 کیلو بایت
    تعداد صفحات فایل 30

    مقاله رشته هنر با عنوان فلسفه هنر

     
    مقدمه
    این سخنرانی را فلسفه ی هنر «مسیحی و شرقی» نام نهاده ایم؛ زیرا منظور ما معرفی یک نظام عقیدتی جامع و جهانی است؛ نظامی که نه فلسفه های هنر اومانیستی را می توان با آن قیاس کرد و نه می توان میان آنها صلح و آشتی برقرار نمود، بلکه تنها رابطه ی موجود میان شان، تضاد و تعارض است؛ و آن را فلسفه ی «راستین» (True) خوانده ایم، چون هم معتبر و مقتدر است و هم استوار و پایدار. بی جا نخواهد بود اگر اعلام کنم که به آنچه بیان خواهم نمود باور دارم: چه حد مطالعه ی هر موضوعی، به دوام و پایمردی یا عقب نشینی و وادهی مطالعه کننده ی آن موضوع بستگی دارد. وابستگی ایمان و ادراک امری است که در مباحث نظری هنر ـ همچون دیگر مباحث اصول اعتقادی ـ جریان دارد.
     
    فعالیت های انسانی یا از نوع ساخته (making) است یا از سنخ عمل (doing). هر دو مورد ـ می بایست در سیر حیاتی معنوی تصفیه و اصلاح شوند. ساخته ها توسط «هنر» اداره می شوند و اعمال توسط «تدبیر».  به منظور درک منطقی مطالب، تفاوت مشخص میان «هنر» و «تدبیر» نیز ارائه شده است: ولی به رغم ارائه این وجه تمایز، نباید فراموش کنیم که انسان در تمامیت خود انسان است، و نمی توان او را صرفا براساس آنچه می سازد تعریف نمود؛ هنرمند «از طریق هنر و با میل و رضایت» کار می کند. (فلسفه ی هنر مسیحی و شرقی یا فلسفه ی راستین هنر ـ 44) 
     
     
    کلمات کلیدی:

    هنر

    فلسفه هنر

    فلسفه ی راستین هنر

    فلسفه ی هنر مسیحی و شرقی

     
     

    خلاصه چهار فصل انتخابی از کتاب فلسفه ی هنر مسیحی و شرقی

    نویسنده : آناندا کومارا سوامی

      فصل :2 فلسفه ی هنر مسیحی و شرقی،یا فلسفه ی راستین هنر 

      فصل 5 : زیبایی و حقیقت

     فصل 6 : ماهیت هنر عهد میانه

     فصل 7 :مفهوم سنتی صورت نگاری آرمانی

     

    دانلود مقاله رشته هنر با عنوان فلسفه هنر

    مقاله رشته هنر با عنوان زیبا شناسی کارل مارکس

    مقاله رشته هنر با عنوان زیبا شناسی کارل مارکس

    زیبایی شناسی ماركس به شكل شگفت انگیزی تحت تاثیر دیدگاه سیاسی اجتماعی اوست او معتقد است هنر مانند كلیه فعالیت‌های معنوی به رو بنای فرهنگی تعلق دارد و به واسطه شرایط اجتماعی، تاریخی و مخصوصاً شرایط اقتصادی تعیین می‌شود هنر در نگاه ماركس انعكاس واقعیت اجتماعی است در این پژوهش ابتدا كلیت دیدگاه زیبایی شناختی ماركس و سپس 3 محور اصلی این دیدگاه مورد برر

    دانلود مقاله رشته هنر با عنوان زیبا شناسی کارل مارکس

    ماركسیسم
زیبایی شناسی
هنر
اسطوره
اقتصاد
دانلود مقاله رشته هنر با عنوان زیبا شناسی کارل مارکس
خرید مقالات هنر
سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا
همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش
فروش فایل
انجام پروژه و پایان نامه رشته هنر
fileina
مقالات ترجمه شده
فروشگاه ساز فایلینا
فروشگاه فایل
    دسته بندی هنر و گرافیک
    فرمت فایل doc
    حجم فایل 31 کیلو بایت
    تعداد صفحات فایل 16

    مقاله رشته هنر با عنوان زیبا شناسی کارل مارکس

    چكیده
    زیبایی شناسی ماركس به شكل شگفت انگیزی تحت تاثیر دیدگاه سیاسی- اجتماعی اوست. او معتقد است هنر مانند كلیه فعالیت‌های معنوی به رو بنای فرهنگی تعلق دارد و به واسطه شرایط اجتماعی، تاریخی و مخصوصاً شرایط اقتصادی تعیین می‌شود. هنر در نگاه ماركس انعكاس واقعیت اجتماعی است. در این پژوهش ابتدا كلیت دیدگاه زیبایی شناختی ماركس و سپس 3 محور اصلی این دیدگاه مورد بررسی قرار خواهند گرفت. این سه محور عبارتند از كاركرد اسطوره در گذر از اقتصاد به هنر، فقدان تناسب میان تكامل اقتصادی و هنری و افسون ابدی یك هنر ویژه كه بنیادهای اقتصادی آن مدتهاست كه پشت سر گذاشته شده است.
     
     
    واژه‌های كلیدی:
    هنر
    کارل مارکس
    ماركسیسم
    زیبایی شناسی
     
     
     
    مقدمه 
    كارل ماركس در دوره‌ای به دنیا آمد كه علاقه و دلبستگی انسانها از هنر و ادبیات بریده و متوجه اقتصاد سیاسی شده بود. بحث‌هایی كه در آن زمان رواج داشت بیشتر پیرامون نقش هوش و قریحه و نبوغ، تقلید طبیعت و مسائل و مشكلات عملی جنبش آزادیخواهانه بورژوازی بود. نگرش بورژوازی به هنر به طور صریحی عمل گرایانه بود و مسائل هنر مقید به مسائل كار و كسب و سیاست. با در نظر گرفتن جو حاكم، ماركس و پیروانش نمی‌توانستند آنگونه جامع و گسترده كه فیلسوفان پیشین به هنر پرداخته بودند، پیرامون آن قلم فرسایی كنند. ماركس و انگلس در واقع هیچ تفسیر نظام مندی از هنر از خود بر جا نگذاشتند. آنها همه اندیشه و تلاششان را روی مسائل و مشكلات طبقه كارگر و مبارزه آنها متمركز كرده بودند. به طور كلی زیبایی شناسی ماركس به نحو جدا ناپذیری در پیوند با جهان بینی انقلابی وی قرار داد. 
     
    ماركس دوباره تصمیم به نگارش اثر مستقلی در زمینه زیبایی شناسی گرفت. نخست در سال 1842 كه می‌خواست با همراهی برونو بائر زیبایی شناسی هگل را نقد كند و بار دوم در 1857 كه قرار بود برای دانشنامه امریكایی، رساله‌ای درباره زیبایی شناسی بنویسد. او هر دو بار در همان آغاز راه متوقف شد. طولانی‌ترین متنی كه ماركس در بررسی اثر هنری خاصی نوشته، فصلی است از كتاب خانواده مقدس كه در آن به داستان مسلسل رازهای پاریس اژن سو پرداخته است. ماركس همواره به هنر و ادبیات علاقه داشت و در دانشگاه مدتی شاگرد ویلهلم شگل بود و تا زمانی كه هاینریش هاینه درگذشت، دوستی نزدیك خود را با شاعر حفظ كرد. ماركس شیفته تراژدی‌های یونانی و شكسپیر بود و در آثارش مدام از آنان نقل قول می‌آورد. 
     
    بنیان زیبایی شناسی ماركس به طور كلی بر این اندیشه استوار است كه زیر ساخت اقتصادی بنیان همه آن چیزهایی است كه در رو بنا یا آگاهی حضور دارند كه هنر نیز از آن جمله است. زیبایی شناسی از نظر ماركس چیزی نیست كه از نظر زیستی ذاتی انسان باشد و یا چیزی مقدم بر تكامل اجتماعی. زیبایی فرآورده‌ای است تاریخی و نتیجه یك سلسله تولیدات مادی و فكری دراز مدت. دو اعتقاد داشت كه اثر هنری مانند هر فرآورده دیگر، مردم هنر شناس و زیبایی پسند به وجود می‌آورد. بدین سال تولید نه تنها برای فروشی می‌سازد بلكه برای شیء نیز فرد فراهم می‌آورد. 
     
     
     
    فهرست مطالب
    چكیده1
    واژه‌های كلیدی1
    مقدمه1
    تولید مادی:9
    روابط اجتماعی:9
    رابطه انسان با طبیعت:9
    فقدان تناسب میان تكامل اقتصادی و هنری11
    نتیجه15
    فهرست منابع16

    دانلود مقاله رشته هنر با عنوان زیبا شناسی کارل مارکس

    مهر و تاریخچه آن

    مهر و تاریخچه آن

    در این جا کوشش شده است همه معانی و تعاریفی که از این واژه به جا مانده یا در مقطع زمانی خاصی مورد استفاده قرار گرفته توضیح داده شود همچنانکه خواهیم دید بسیاری از واژه های متشابه (مهر) معانی دیگری در برداشته که سعی شده از توضیح کمتری نیز برخوردار باشد به هر حال فرهنگ نویسان تعاریفی کرده اند که به آنها می پردازیممهر باضم اول عقیق تکه سنگ یا فلزی که

    دانلود مهر و تاریخچه آن

    مهر
مهرسازی
مهر و گرافیک
روش ساخت مهر 
دانلود مقاله مهر و تاریخچه آن
تحول موضوعی مهر ها                               
مهر های دوره ی صفوی                                
تصاویر مهر های شاهان صفوی                         
مهر های دوره ی قاجار
خرید مقالات گرافیک
سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا
همکاری در فروش فایل
فروش فایل
انجام پروژ
    دسته بندی هنر و گرافیک
    فرمت فایل doc
    حجم فایل 31800 کیلو بایت
    تعداد صفحات فایل 57

    مهر و تاریخچه آن

    مقدمه
    در این جا کوشش شده است همه معانی و تعاریفی که از  این واژه به جا مانده یا در مقطع زمانی خاصی مورد استفاده قرار گرفته توضیح داده شود همچنانکه خواهیم دید بسیاری از واژه های متشابه (مهر) معانی دیگری در برداشته که سعی شده از توضیح کمتری نیز برخوردار باشد به هر حال فرهنگ نویسان تعاریفی کرده اند که به آنها می پردازیم.مهر باضم اول : عقیق تکه سنگ یا فلزی که روی آن نام کسی یا نقشی را وارونه کنده باشند و با مالیدن مرکب بر سطح آن و زدن برکاغذ نام یا نقش درست خوانده شود و نیز  با فشار برکاغذ و موم لاک و جز آنها نام و نقش بر جسته بوجود آید و یا هر چیز نقش داری که با آن بر چیزی نشان کنند چون بعضی از مهرها نگین انگشتر نیز هستند آن دسته از انگشترها را که نگین کنده دارد هم هر می گویند  در پهلوی (مدر) و در اوستا (مدرا) و در سنسکریت (مدرا) بود.
     
    (مهر بالظم انگشتر و بر نقش و حروف که برنگین باشد نیز اطلاق کنند و این مجاز است و با لفظ  زدن و کشیدن و آوردن و گذاشتن و بستن و نهادن و بزیر مهر داشتن چیزی را به صله بر معنی و همچنین بالا زدن وبر بالا زدن بمعنی و مهر کردن و به مر گرفتن و به مهر رسانیدن چیزی را و بر این قیاس به مهر رسیدن و مهر بودن چیزی بمعنی زیر مهر بودن و مهر شکستن و گرفتن و بر گرفتن وبرداشتن و افکندن به صله از ایضا بمعنی و مهر به لب دادن و زدن کنایه از خاموش شدن )   ( و نیز مهر کره اسب واستخوانی که در بالای سینه اسب می باشد و نیز سکه پادشاه) مهر انگشت : در انگشت نگاری هر گاه انگشت آلوده به مرکب را روی کاغذ بفشارند اثری از آن باقی می ماند و فرهنگستان بجای آن مهر انگشت را اختیار نموده است (کسانی که نمی توانند پایین نامه ها و سندها را امضا کنند مهر انگشت خود را میزنند چتر و غیره  می سازند 
     
     
     
    کلمات کلیدی:

    مهر

    مهرسازی

    مهر و گرافیک

    روش ساخت مهر   

     
     
     
    فهرست مطالب
    1- مقدمه                                            
    2-روش ساخت مهر                                      
    3-تحول موضوعی مهر ها                               
    4-مهر های دوره ی صفوی                                
    5-تصاویر مهر های شاهان صفوی                         
    6-مهر های دوره ی قاجار                                
    7-مهر و گرافیک                                      
    8-انالیز برخی مهرها                                    
    9- فهرست منابع                              
     

    دانلود مهر و تاریخچه آن

    پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی نشانه

    پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی نشانه

    امروزه طراحی نشانه از جمله وظایف هنرمند و طراح گرافیک است هر سازمان یا موسسه ای به هنگام شکل گیری در صدد طراحی یک نشانه برای خود می باشد تا بدینوسیله بتواند هویت و شخصیت اجتماعی خود را به دیگران معرفی نماید در واقع نشانه یکی از اصلی ترین مباحث هنر گرافیک است که در زمینه های دیگر ارتباط تصویری نیز کارایی دارد این اهمیت از آن جا ناشی می شود که در بی

    دانلود پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی نشانه

    طراح گرافیک
علامت فونتیک
طراحی نشانه
طراحی پیکتوگرام
زبان سمبول نماد و نشانه
دانلود پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی نشانه
خرید پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی نشانه
سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا
همکاری در فروش فایل
فروش فایل
انجام پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک
fileina
فروشگاه فایل
    دسته بندی هنر و گرافیک
    فرمت فایل doc
    حجم فایل 72 کیلو بایت
    تعداد صفحات فایل 56

    پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی نشانه

     
    مقدمه 
    امروزه طراحی نشانه از جمله وظایف هنرمند و طراح گرافیک است. هر سازمان یا موسسه ای به هنگام شکل گیری در صدد طراحی یک نشانه برای خود می باشد. تا بدینوسیله بتواند هویت و شخصیت اجتماعی خود را به دیگران معرفی نماید. در واقع نشانه یکی از اصلی ترین مباحث هنر گرافیک است که در زمینه های دیگر ارتباط تصویری نیز کارایی دارد. این اهمیت از آن جا ناشی می شود که در بین محصولات بی شمار گرافیکی تنها نشانه ها هستند که به مدتی بسیار طوانی و به اشکال و ابعاد گوناگون و گاه متفاوت در نمایش شاخه های مختلف آن ( بسته بندی، پوستر، کاتالوگ، جراید و ...) مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین شناخت و آگاهی در این زمینه می تواند یکی از جلوه های هنر گرافیک را هرچه بهتر در جامعه مطرح سازد. این پیشرفت جز از طریق تجربه و تبحر و آگاهی طراحان حاصل نمی گردد. 
     

    کلیاتی پیرامون نشانه

    به طور کلی عموم مردم کلمه «آرم» را به جای « نشانه» می شناسند. آرم کلمه ای فرانسوی است و ورودی به فرهنگ ما مربوط به چند دهه اخیر می باشد. دو عامل می تواند سبب مطرح شدن این کلمه در زبان فارسی شده باشد. نخست اولین طراحانی که « آرم» را به شیوه فرنگی به عنوان وسیله جدید تبلیغاتی و گرافیکی برای دولت و موسسات طمرح کردند. نخستین طراحان فردریک تالبرگ سوئدی و موشخ سروری از ارمنیان مهاجر بودند که طبیعتاً همراه کار خود لغات فرنگی ان را هم رواج دادند. دوم دانشکده هنرهای زیبا که براساس یک شیوه فرانسوی برنامه ریزی تعلیماتی شده بود و جز دروس آن برنامه هایی به عنوان طراحی آرام مطرح می شد. علاوه بر این دهه اخیر آن عده از طراحان فارغ التحصیلان از مدارس خارج که به ایران برگشتند لغات Emblem3 Tradmark 2 Signal 1 و Sign 4 را نیز بین طراحان مصطح کردند. اما قبل از همه این اسامی کلمه « علامت» معرف « نشانه» در بین عموم بود و بهتر است کلمه « نشانه» را به دلیل فارسی بودن و به دلیل رسایی مفهوم جایگزین همه این لغات کنیم.
     
     
     
    کلمات کلیدی:

    طراح گرافیک

    علامت فونتیک

    طراحی نشانه

    طراحی پیکتوگرام

    زبان سمبول نماد و نشانه

     
     

    نشانه:

     نشانه تصویر نام است ؛ نامی تصویری است که ساده مختصر موثر و موجز موضوع را تجسم می کند. به همین دلیل نشانه یک فرم و یا یک تصویر گذرا نیست بلکه در طی سالیان متمادی در خدمت یک سازمان و یا هدف خاص قرار گرفته و معرف شخصیت اجتماعی و فرهنگی صاحب خود است. به طور کلی نشانه باید فرهنگ خلاصه و کاملی از کل مفهوم موضوع باشد که ساده و روشن این فرهنگ را به بیننده انتقال دهد. 

    شکل نشانه در گرافیک 

    آن چه می توان در مورد نشانه و خصوصیات آنمتذکر شد این است که نشانه بایستی دارای ویژگی های خاصی باشد تا بتواند به عنوان یک نشانه موفق طی سالیان سال دوام و بقا یابد. برخی از این مشخصه ها عبارت اند از: سادگی زیبایی انسجام وحدت شکل قابلیت کارایی در اشکال مختلف عدم تشابه با علائم دیگر ارتباط مستقیم نشانه با موضوع رنگی بودن به سادگی در خاطر سپرده شده گویا بودن و دارای اجرای دقیق و صحیح بودن بدین ترتیب ملاحظه می شود که نشانه در عین سادگی دارای ویژگی ها و خصوصیات بسیار زیادی است که بایستی به طور ظریف و دقیق همگی این مفاهیم در قالب یک تصویر به وجود آید. حقایق و وقایع بی شماری که در ماورای درک بشر قرار دارند او را داشته اند تا برای ابزار اندیشه ها و مفاهیمی که بیان فهم و توصیف کلامی آن ها مشکل است نظام هایی از علائم گوناگون ابداع کند. 
     
     
    فهرست مطالب
    طراحی نشانه1
    مقدمه2
    تاریخچه علائم  تصویری2
    کلیاتی پیرامون نشانه4
    نشانه:5
    شکل نشانه در گرافیک5
    ارتباط (آواها)6
    سمبول چیست؟9

    نماد چیست؟10

    تحول سمبول یا نماد12
    زبان سمبول نماد و نشانه12

    تفاوت بین سمبول و نماد یا نشانه16

    تقسیم بندی نشانه ها:17
    نشانه های طبیعی:18
    نشانه های تصویری:18

    نشانه های وضعی یا قراردادی یا نماد:18

    نشانه های نوشته ای یا حروفی:19
    پیکتوگرام20

    پیکتوگرام و علائم راهنمایی:25

    علائم بر پنج نوشته تقسیم می شوند که عبارتند از:26
    علامت فونتیک:26
    علامت فونتیک تجریدی:27
    علامت تجریدی :27
    علامت سمبولیک (رمزی) :27
    5- علامت نمایشی، تجسمی (پیکتوگرام)28

    ویژگی پیامهای بصری و تفاوت آن با کلام30

    ویژگی طراحی پیکتوگرام برای مقالات31
    نکات مهم نشانه و پیکتوگرام32
    1- تناسب ایده و فرم نشانه32
    2- خلاصه کردن ( استلیزه)  و صراحت33
    3- شکل و هویت فرهنگی:33
    4- تناسبات33
    5- شکل کلی34
    6- هماهنگی با زمان ( ماندگاری در ذهن)34
    7- خلاقیت یا حساسیت بخشیدن به نشانه34
    8- جنبه های کاربردی نشانه35
    9- رنگ35

    کاربردهای انسانی نمادها و پیکتوگرام در جامعه35

    تجزیه و خلاصه سازی38

    عناصر بصری و کاربرد آنها در پیکتوگرام41

    کادر41
    نقطه:43
    خط43
    خطوط هندسی44
    تنوع خطوط44
    سطح45
    تلفیق عناصر47
    بافت:48
    سایه روشن:48
    زاویه دید:50

    رنگ در پیکتوگرام51

    هماهنگی یک مجموعه پیکتوگرام54
    نتیجه گیری55
     
     

    دانلود پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی نشانه

    پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی

    پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی

    امروزه طراحی نشانه از جمله وظایف هنرمند و طراح گرافیک است هر سازمان یا موسسه ای به هنگام شکل گیری در صدد طراحی یک نشانه برای خود می باشد تا بدینوسیله بتواند هویت و شخصیت اجتماعی خود را به دیگران معرفی نماید در واقع نشانه یکی از اصلی ترین مباحث هنر گرافیک است که در زمینه های دیگر ارتباط تصویری نیز کارایی دارد این اهمیت از آن جا ناشی می شود که در بی

    دانلود پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی

    هنر
طراحی
پیکتوگرام
سمبول و نماد
طراحی گرافیک
دانلود پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی
خرید پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی
سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا
همکاری در فروش
فروش فایل
انجام پروژه و پایان نامه پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک
fileina
فروشگاه ساز فایلینا
فروشگاه فایل
    دسته بندی هنر و گرافیک
    فرمت فایل doc
    حجم فایل 1828 کیلو بایت
    تعداد صفحات فایل 56

    پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی

     
    مقدمه 
    امروزه طراحی نشانه از جمله وظایف هنرمند و طراح گرافیک است. هر سازمان یا موسسه ای به هنگام شکل گیری در صدد طراحی یک نشانه برای خود می باشد. تا بدینوسیله بتواند هویت و شخصیت اجتماعی خود را به دیگران معرفی نماید. در واقع نشانه یکی از اصلی ترین مباحث هنر گرافیک است که در زمینه های دیگر ارتباط تصویری نیز کارایی دارد. این اهمیت از آن جا ناشی می شود که در بین محصولات بی شمار گرافیکی تنها نشانه ها هستند که به مدتی بسیار طوانی و به اشکال و ابعاد گوناگون و گاه متفاوت در نمایش شاخه های مختلف آن ( بسته بندی، پوستر، کاتالوگ، جراید و ...) مورد استفاده قرار می گیرند. بنابراین شناخت و آگاهی در این زمینه می تواند یکی از جلوه های هنر گرافیک را هرچه بهتر در جامعه مطرح سازد. این پیشرفت جز از طریق تجربه و تبحر و آگاهی طراحان حاصل نمی گردد.
     
     
    کلمات کلیدی:

    هنر

    طراحی

    پیکتوگرام

    سمبول و نماد

    طراحی گرافیک

     
     
     

    تاریخچه علائم  تصویری

    بشر نخستین برای ایجاد ارتباط با محیط اطراف و دیگر همنوعانش نیازمند وسیله ای بود، تا بتواند خشم، نفرت یا محبت، تعجب، ایجاد خطر و یا آرامش خود را بازگو کند، او نسبت به اشیاء اطرافش، حیوانات، رشد گیاهان زمین و از همه مهمتر آسمان که برای او رویایی دست نیافتنی می نمود کنجکاوی می کرد و این انسان متفکر نیازمند و تشنه تبادل نظر با دیگران بود. برا حل این ضرورت انسان اولیه کوشید به کمک اشارات و سپس به یاری صداها، مقصود خود را تفهیم نماید، اما بعد از مدتی متوجه شد که لازم است یکسری اشکال و حركات قراردادی را نیز به کار گیرد تا این تفهیم بهتر و جامع تر گردد. 
     
     
     
    فهرست مطالب
    مقدمه1
    بخش اول
    تاریخچه علائم  تصویری1
    کلیاتی پیرامون نشانه3
    ارتباط (آواها)5

    سمبول چیست؟7

    نماد چیست؟8

    تحول سمبول یا نماد10
    زبان سمبول نماد و نشانه10

    تفاوت بین سمبول و نماد یا نشانه13

    تقسیم بندی نشانه ها:14
    پیکتوگرام17
    پیکتوگرام و علائم راهنمایی22
    انواع علائم:23
    ویژگی پیامهای بصری و تفاوت آن با کلام26

    ویژگی طراحی پیکتوگرام برای مقالات28

    نکات مهم نشانه و پیکتوگرام29
    کاربردهای انسانی نمادها و پیکتوگرام در جامعه32
    تجزیه و خلاصه سازی33
    عناصر بصری و کاربرد آنها در پیکتوگرام35
    تلفیق عناصر42
    مثبت و منفی:44
    رنگ در پیکتوگرام46

    هماهنگی یک مجموعه پیکتوگرام49

    نتیجه گیری50
    بخش دوم
    كار عملی
    منابع
     

    دانلود پایان نامه کارشناسی رشته هنر و گرافیک با عنوان طراحی

    پایان نامه کارشناسی هنر با عنوان طرح‌های باستانی ایران

    پایان نامه کارشناسی هنر با عنوان طرح‌های باستانی ایران

    طرح‌های باستانی ایران تا حضور هخامنشی را می‌توان به چهار دسته تقسیم كرد 1 نقوش حیوانی 2 نقوش گیاهی 3 نقوش تزیینی و هندسی 4 انسانی

    دانلود پایان نامه کارشناسی هنر با عنوان طرح‌های باستانی ایران

    سیلك
سفال
لایه نگاری
طرح‌های باستانی ایران
طرحهای گرافیکی باستان
دانلود پایان نامه کارشناسی هنر با عنوان طرح‌های باستانی ایران
خرید پایان نامه کارشناسی هنر با عنوان طرح‌های باستانی ایران
سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا
همکاری در فروش فایل
فروش فایل
انجام پروژه و پایان نامه کارشناسی هنر
fileina
فروشگاه ساز فایلینا
فروشگاه فایل
    دسته بندی هنر و گرافیک
    فرمت فایل doc
    حجم فایل 86 کیلو بایت
    تعداد صفحات فایل 147

    پایان نامه کارشناسی رشته هنر با عنوان طرح‌های باستانی ایران

     

    طرح‌های باستانی ایران تا حضور هخامنشی را می‌توان به چهار دسته تقسیم كرد:

    1-نقوش حیوانی
    2-نقوش گیاهی
    3-نقوش تزیینی و هندسی
    4-انسانی
     

    نقوش گیاهی

    طرح‌هایی كه بر اساس گیاهان ساخته‌ شده‌اند شامل درختان، برگ‌ها، گل‌ها و محصولات كشاورزی مانند گندم و غیره هستند و به دو صورت بر روی ظروف و سفال‌ها دیده می‌شوند.یكی به شیوۀ طراحی طبیعت‌گرایانه و دیگری به شیوۀ ساده‌گرایی كه گاه حدوداً انتزاعی ساخته شده‌اندۀ مثل ساقه‌ها كه صرفاً به صورت خط ساده‌ای نمایش داده شده‌اند، یا شاخه‌ یا برگ‌ها كه با خط ساده در كنار ساقه مطرح شده‌اند، یا طرح درختی كه با چند خط رسم شده‌است.

    نقوش انسانی

    طراحان باستان از موضوع انسان نیز بسیار استفاده كرده‌اند و او را در یكی از دو حالت زیر مطرح ساخته‌اند: یكی انسان در حال انجام امور روزمره، مثل گرد آوری خوراك و شكار، و دیگری به شكل خلاصه و تجریدی و حتی اغراق‌آمیز، و موضوعاتی چون جشن و پایكوبی و میدان جنگ و شكار یا تدفین مردگان را موجز و ساده و خلاصه ترسیم كرده‌اند.
     
     
     
    کلمات کلیدی:

    سیلك

    سفال

    لایه نگاری

    طرح‌های باستانی ایران

    طرحهای گرافیکی باستان

     
     
     
    فهرست مطالب
    طرح‌های باستانی ایران تا حضور هخامنشی را می‌توان به چهار دسته تقسیم كرد:2
    نقوش حیوانی2
    نقوش گیاهی4

    نقوش انسانی4

    نقوش تزیینی و هندسی5

    رنگ‌های گوناگون طرح‌ها و نقش‌ها6
    تركیب نقوش با شكل سفال‌ها8

    تاریچه بسته‌بندی9

    بسته‌بندی اولیه14

    بسته‌بندی چیست؟19

    تعریف بسته‌بندی19
    وظایف بسته‌‌بندی20
    الف- وظایف كاربردی بسته‌20
    ب- وظایف ترغیبی22
    بسته‌بندی از دیدگاه مخاطبان گوناگون29
    سلیقه مصرف كننده29
    انتخاب بازار هدف31
    تولید كنندگان33
    خرده فروشان و عمده فروشان34
    سازمانهای حامی مصرف كنندگان35
    سازمانهای دولتی36
    روشها و انواع بسته‌بندیهای لازم37
    الف- بسته‌بندی اولیه ( بسته‌بندی بعنوان ظرف كالا)37

    مواد و مصالح بسته‌بندی و موارد استفاده از آنها39

    انواع مواد اولیه مصرفی در بسته‌بندی40
    انواع كاغذ و مقوا برای بسته‌بندی41
    ب- بسته‌بندی ثانویه57
    ویژگیهای یك بسته موفق59

    عناصر اصلی در طراحی گرافیك بسته‌بندی63

    الف- طراحی شكل‌بسته64
    ب- هویت‌مندی66
    هویت شركت و محصول67
    ج- برچسب ( لیبل)70
    نقش زمین83
    نقش كوه86
    نماد چلیپا87
    تیر89
    كمان90
    نقش شاخ حیوانات90
    نقش بزكوهی92
    نقش مار98
    نقوش انسانی113

    سیلك:117

    لایه نگاری122

    معماری123

    سفال126
    سفال‌های روشن با نقوش سیاه127
    سفال قرمز منقوش128

    بررسی نقوش سفالینه‌های سیلك بر اساس قدرت134

    اواخر هزاره چهارم – هزاره سوم قبل از میلاد136
    اشیا سنگی:137
    اشیا گلی و پخته‌ای و سفالی140
    اشیا فلزی:142
    پیكرك‌ها:144
    روش تدفین144
    ویژگی هنر سیلك145

    دانلود پایان نامه کارشناسی هنر با عنوان طرح‌های باستانی ایران

    مینیاتور و نقاشی در دوران اسلامی

    مینیاتور و نقاشی در دوران اسلامی

    در فرهنگ معین آمده است مینیاتور تصویری کوچک است که در آن ریزه کاری به کار رفته است نوعی نقاشی خاص مشرق زمین که در آن قواعد علم مناظر و مرایا و کالبدشناسی رعایت نمیشود و رنگ جنبه تزیینی دارد و جزییات با ریزه کاریهای خاص در آن نشان داده میشود در فرهنگ عمید آمده است مینیاتور، نقاشی همراه با ریزه کاری و استفاده از لاجورد، طلا و آبرنگ بر روی کاغذ و یک

    دانلود مینیاتور و نقاشی در دوران اسلامی

    مینیاتور
نقاشی
دوران اسلامی
دانلود مقاله رشته گرافیک با عنوان  مینیاتور و نقاشی در دوران اسلامی
خرید مقالات گرافیک
سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا
همکاری در فروش فایل
همکاری در فروش
فروش فایل
انجام پروژه و پایان نامه رشته گرافیک
fileina
فروشگاه ساز فایلینا
فروشگاه فایل
مینیاتور و نقاشی در دوران اسلامی
نقاشی در دوران اسلامی
    دسته بندی هنر و گرافیک
    فرمت فایل doc
    حجم فایل 64 کیلو بایت
    تعداد صفحات فایل 70

     مینیاتور و نقاشی در دوران اسلامی

     

    تعریف مینیاتور:

     در فرهنگ معین آمده است: مینیاتور تصویری کوچک است که در آن ریزه کاری به کار رفته است. نوعی نقاشی خاص مشرق زمین که در آن قواعد علم مناظر و مرایا و کالبدشناسی رعایت نمیشود و رنگ جنبه تزیینی دارد و جزییات با ریزه کاریهای خاص در آن نشان داده میشود. در فرهنگ عمید آمده است: مینیاتور، نقاشی همراه با ریزه کاری و استفاده از لاجورد، طلا و آبرنگ بر روی کاغذ و یک هنر که بیشتر در مشرق زمین معمول است،  میباشد.
     
    گروهی از صاحبنظران مینیاتور را کلمه ای فرانسوی مرکب از دو واژه مینیموم (کوچک) و ناتورال (طبیعت) میدانند که مجموعا به معنای طبیعت کوچک است. در معنای فلسفی مینیاتور را تصویر عالم خیال میدانند.رویین پاکباز در دایره المعارف هنر، نیز اصطلاح مینیاتور را غربی دانسته و بیان میدارد که مینیاتور برای توصیف نقاشیها و عمدتا تکچهره هایی در اندازه کوچک به کار میرفته است. اما در اصل خود به هنر مصورسازی و تذهیب کتب خطی اطلاق میشد. مینیاتورسازی تا میانه سده نوزدهم رواج داشت. مینیاتوریستها از رنگ جسمی بر روی پوست یا مقوا (متداول در سده شانزدهم) و آبرنگ روی عاج یا رنگ روغن روی فلز (متداول در سده هجدهم) استفاده میکردند. اما اطلاق واژه مینیاتور به نگارگری قدیم ایرانی نارسا و گمراه کننده میباشد.  
     
     
     
    کلمات کلیدی:

    مینیاتور

    نقاشی

    دوران اسلامی

     
     
     
    فهرست مطالب
    نقاشی در دوران اسلامی1
    تعریف مینیاتور:1
    و اما نگارگری ایرانی:3
    1) خواص الادویه (خواص الاشجار ، خواص دارویی)11
    2) مقامات حریری12
    3) کلیله و دمنه:12
    مکتب تبریز (مغول) (قرن 7 و 8ﻫ.ق)16
    3) شاهنامه دموت•21
    آل مظفر ( نیمه دوم قرن هشتم _753 ﻫ.ق)27
    بغداد_تبریز یا جلایری (735_813 ﻫ.ق)28
    مکتب قزوین صفوی:41
    مکتب اصفهان صفوی:46
    فصل دیگری در تاریخ نقاشی ایران70
     

    دانلود مینیاتور و نقاشی در دوران اسلامی

    پایان نامه کارشناسی ارشد هنر و گرافیک با عنوان خیالی نگاری یا نقاشی قهوه‌خانه‌ای

    پایان نامه کارشناسی ارشد هنر و گرافیک با عنوان خیالی نگاری یا نقاشی قهوه‌خانه‌ای

    خیالی نگاری یا نقاشی قهوه‌خانه‌ای یكی از شاخه‌های هنر عامیانه استاین پژوهش با بررسی نقاشی عامیانه در ایران آغاز می‌شود و در این راستا مختصری، به هنرهایی كه به نوعی در نقاشی قهوه‌خانه تاثیرگذار بودند، می‌پردازیمدر ادامه نظریات مختلف پیرامون تاریخچة نقاشی قهوه‌خانه‌ای ارائه می‌دهیمسپس ارتباط تنگاتنگ این نقاشی با نقالی و قهوه‌خانه‌ها را مورد بررسی قر

    دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد هنر و گرافیک با عنوان خیالی نگاری یا نقاشی قهوه‌خانه‌ای

    نقالی
قهوه‌خانه
خیالی نگاری
خیالی سازی
نقاشی عامیانه
نقاشی قهوه‌خانه‌ای
دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد هنر و گرافیک با عنوان خیالی نگاری یا نقاشی قهوه‌خانه‌ای
خرید پایان نامه کارشناسی ارشد هنر و گرافیک
سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا
فروشگاه فایل
همکاری در فروش فایل
فروش فایل
انجام پروژه و پایان نامه کارشناسی ارشد هنر و گرافیک
    دسته بندی کارشناسی ارشد
    فرمت فایل doc
    حجم فایل 131 کیلو بایت
    تعداد صفحات فایل 152

    پایان نامه کارشناسی ارشد هنر و گرافیک با عنوان خیالی نگاری یا نقاشی قهوه‌خانه‌ای

     
    چكیده:
    خیالی نگاری یا نقاشی قهوه‌خانه‌ای یكی از شاخه‌های هنر عامیانه است.این پژوهش با بررسی نقاشی عامیانه در ایران آغاز می‌شود و در این راستا مختصری، به هنرهایی كه به نوعی در نقاشی قهوه‌خانه تاثیرگذار بودند، می‌پردازیم.در ادامه نظریات مختلف پیرامون تاریخچة نقاشی قهوه‌خانه‌ای ارائه می‌دهیم.سپس ارتباط تنگاتنگ این نقاشی با نقالی و قهوه‌خانه‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهیم.پس از شمردن اصول این نقاشی در بخش تجزیه و تحلیل به ویژگیهای ساختاری نقاشی قهوه‌خانه‌ای می‌پردازیم.بعد به موضوعات و مضامین و جایگاه ادبیات در خیالی سازی خواهیم پرداخت و سیستم آموزشی و اقتصاد در زندگی نقاشان را بررسی می‌كنیم.در انتها به معرفی هنرمندان و بررسی خصوصیات اعتقادی آنها و حامیانشان می‌پردازیم.
     
     
     
    كلید واژه:

    نقالی

    قهوه‌خانه

    اسطوره‌ها

    خیالی نگاری

    خیالی سازی

    نقاشی عامیانه

    پرده‌های درویشی

    نقاشی قهوه‌خانه‌ای

     
     
    مقدمه
    در ایام عزاداری تعداد تكیه‌ها در محله‌ها روبه فزونی است و حال و هوای این تكیه‌ها و حسینه‌ها هم هرچه به سمت جنوب شهر تهران می‌رویم صمیمی‌تر می‌شود.داربستها و پارچه‌های سیاه روی آن و آنچه بیش از همه نظر را جلب می‌كند، تصویر چاپی و پرینت از شمایل معصومین و صحنه‌های كربلاست كه یكی از نشانه‌های تكیه‌هاست و یكی از مهمترین نمادهای مذهبی در این اماكن است.چه بر سر نقاشی‌های خیالی سازی آمده، امروز اصل این نقاشی‌ها كدام تكیه را تزئین می‌كند؛ كدام قهوه‌خانه مجلس رزم پهلوانان را بر دیوار دارد.
     
    كپی‌های دیجیتالی مثل سرطان برجان نقاشی‌ها افتاده است دیگر عامه مردم كه بزرگترین حامی نقاشی قهوه‌خانه بودند، با بهای كمتر كپی دیجیتالی آن را برای خانه و قهوه‌خانه و تكیه‌ها می‌گیرند.در دلم می‌گویم چه المی داشتند نقاشان خیالی ساز هنگام خلق صحنه‌های كربلا و چه عالمی داشتند مردم وقتی با دیدن پرده‌ها اشك می‌ریختند.نه اصلاً نمی‌توان آن ارتباط را با شمایلهای بزرگ چاپ شدة امروز بر قرار كرد.عامة مردم امروز این را می‌پسندند و آن روزها خیالی‌سازیهاس استنادان را با دل و جان طلب می‌كردند.در این پژوهش به سلیقة عامة مردم و آنچه از هنر می‌خواستند در زمان تولد و اوج نقاشی قهوه‌خانه‌ای پرداختم.
     
     
     
    فهرست مطالب
    چكیده:1
    كلید واژه:1
    مقدمه2
    نقاشی عامیانه4

    دیوارنگاری بقاع متبرکه :9

    نقاشی پشت شیشه :9
    الف) نقاشی مذهبی پشت شیشه11
    ب) نقاشیهای تزئینی پشت شیشه:12
    چاپ سنگی:13

    الف – اثار ادبیات کلاسیک فارسی13

    ب – ادبیات مذهبی15
    ج – ادبیات عامیانه17
    د. کتابه ای ترجمه شده18
    هـ - کتابهای مکتب خانهای18
    1- قصه های اندرزی19
    2- قصه های عاطفی19
    3- قصه های مذهبی19
    4- کتاب های تاریخی و علمی20

    خیالی سازی:21

    ریشه های خیالی سازی:26
    نقل ، مشغله ذهنی نقاشان:48

    تایخچه نقالی52

    پرده داری59

    تاریخچه قهوه خانه61

    تزیینات قهوه خانه ها66
    آجرکاری و کاشیکاری66

    دیوار نگارهها67

    اصول خیالی سازی70
    1 -اصالت در چهره سازی :70
    2-روایتگری:72
    3-پرهیز از واقعگرایی73

    ویژگیهای ساختاری خیالی سازی78

    1-رنگ:78    
      2-ترکیب بندی :79
    3-خط:84
    4-فرم:85
    5-ریتم:85
    6-سایه روشن:86
    7-نقوش تزئینی:87
    8-پرسپکتیو :87

    منظره سازی در خیالی سازی :89

    معیار زمان در خیالی سازی :91
    ادبیات و خیالی سازی :92
    موضوعات خیالی سازی:93
    الف ) بیان مذهبی در نقاشی خیالی سازی93
    1- داستانهایی از قرآن و تورات و سایر افسانههای مذهبی قبل از اسلام:93
    شرح آیینهای تشیع و مصیبتها در نقاشی خیالی سازی :93
    ب ) بیان رزمی و حماسی خیالی سازی:95
    ج ) بیان . بزمی و موضوعات عاشقانه خیالی سازی96

    زن در خیالی سازی :98

    تکنیک اجرائی خیالی سازی:100

    آموزش در نقاشی خیالی سازی:101

    نقش سنت در خیالی سازی:102

    نقش فرهنگ شخصی هنرمند در خیالی سازی:104

    اعتقادات و خیالی سازی :105
    مردم و حامیان :105
    نقاشان :107

    اقتصاد و رابطه آن با نقاشی خیالی سازی :110

    هنرمندان خیالی سازی112
    حسین قللراقاسی112
    محمد مدبر114
    تفاوت آثار قللر آقاسی و محمد مدبر118
    عباس بلوکی فر120
    حسن اسماعیل زاده123
    فتحالله قوللر125
    حاج رضا عباسی126
    عنایت الله روغنچی126
    میرزا حسن (حسن شله )127
    علی الوندی همدانی128
    حسین همدانی128
    محمد رحمانی133
    علی طاهر135
    محمد صانعی136
    حسین منفردی136
    نتیجه‌گیری:137
    .منابع وماخذ:145
     
     

     

    دانلود پایان نامه کارشناسی ارشد هنر و گرافیک با عنوان خیالی نگاری یا نقاشی قهوه‌خانه‌ای

    مقاله رشته هنر با عنوان سیر تحولات عکاسی در ایران

    مقاله رشته هنر با عنوان سیر تحولات عکاسی در ایران

    عکاسی به فرایند ثبت تصاویر به وسیله دریافت و ثبت نور برروی یک سطح حساس به نور (نگاتیو (فیلم) یا سنسور الکترونیکی) گفته می‌شود الگوهای نوری بازتابیده شده یا ساطع شده از اشیا بر روی سطح حساس به نور (هالوژن نقره یا سنسور)تأثیر می‌گذارد و باعث ثبت تصاویر می‌گرددعکاسی دارای سه ویژگی علمی، صنعتی (اقتصادی) و هنری است عکاسی به عنوان یک پدیده علمی تولد یاف

    دانلود مقاله رشته هنر با عنوان سیر تحولات عکاسی در ایران

    عکاسی
دوربین عکاسی
عکاسی در ایران
سیر تحولات عکاسی در ایران
دانلود مقاله رشته هنر با عنوان سیر تحولات عکاسی در ایران
خرید مقالات هنر
سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا
همکاری در فروش فایل
فروش فایل
انجام پروژه و پایان نامه رشته هنر
fileina
فروشگاه ساز فایلینا
فروشگاه فایل
    دسته بندی هنر و گرافیک
    فرمت فایل doc
    حجم فایل 57 کیلو بایت
    تعداد صفحات فایل 34

    مقاله رشته هنر با عنوان سیر تحولات عکاسی در ایران

    مقدمه :
    عکاسی به فرایند ثبت تصاویر به وسیله دریافت و ثبت نور برروی یک سطح حساس به نور (نگاتیو (فیلم) یا سنسور الکترونیکی) گفته می‌شود. الگوهای نوری بازتابیده شده یا ساطع شده از اشیا بر روی سطح حساس به نور (هالوژن نقره یا سنسور)تأثیر می‌گذارد و باعث ثبت تصاویر می‌گردد.عکاسی دارای سه ویژگی علمی، صنعتی (اقتصادی) و هنری است. عکاسی به عنوان یک پدیده علمی تولد یافت و به شکل یک صنعت گسترش یافت و همچنین جنبه‌های هنری نیز در آن ظهور کرد. 
     
     
    کلمات کلیدی:

    عکاسی

    دوربین عکاسی

    عکاسی در ایران

    سیر تحولات عکاسی در ایران

     

    آغاز عکاسی در ایران

    دربار قاجار بی شک مهمترین عامل ورود زود هنگام پدیده عکاسی به ایران است. موقعیت جغرافیایی ایران و وجود منابع سرشار آن عاملی بود برای برقرار ارتباط با دربار قاجار و به ویژه ناصرالدین شاه. این عامل اروپاییان را بر آن میداشت که چه در هیأت گروه های سیاسی و نظامی و چه به صورت فردی، برای کسب امتیازات و نیز دستیابی به مطامع و منافع مادی و شخصی به ایران سرازیر شوند. آنچه در این میان اهمیت دارد، گرمی بازار پیشکشهایی است که تقدیم امرا و پادشاهان میشده است.
     
    برخی از سخنان ژول ریشار فرانسوی قدیمیترین مدارکی است که در آن از عکاسی ایران سخن به میان رفته است و نشان میدهد که تنها پنج سال پس از اعلام رسمی فرآیند داگر به سال 1839 در پاریس، این شیوه تصویر برداری یعنی داگرئوتیپ به ایران راه یافته است. در چگونگی ورود و عام شدن عکاسی در ایران، ناگزیر از بررسی این امر در دو ساحت متمایزیم:
     
    1- پیشگامان عکاسی در ایران که یکی ژول ریشار و دیگری ملک قاسم میرزا پسر بیست و چهارم فتحعلیشاه قاجار است.
    2- ناصرالدین شاه، اطرافیان او و اروپاییانی ک در هیأت گروه های سیاسی و نظامی در ایران عکاسی میکرده اند. همچنین به کسانی که بدون وابستگی های مزبور عکاسی را به عنوان حرفه خود برگزیدند و در واقع باعث استمرار صنعت و هنر عکاسی در ایران امروزند.
     
     
     
    فهرست مطالب
    مقدمه :2
    آغاز عکاسی در ایران3
    انواع دوربین عکاسی13
    دوربین آنالوگ13
    دوربین دیجیتال14

    انواع دوربین های دیجیتال:15

    1- دوربین های Compact یا فشرده:16
    2 - دوربین های نیمه حرفه ای:18
    3- دوربین های حرفه ای:19

    آشنایی با انواع لنز Lens دوربین عکاسی21

    انواع لنزها:23
    لنز نُرمال معمولی (Normal )23
    لنز تله فوتو (Telephoto)23
    لنز واید انگل (Wide angle )24
    لنز زوم (Zoom )24
    مراحل ظهور فیلم26
    اطلاعات اولیه26
    مواد ظاهر کننده26
    تهیه محلول ظهور27
    ثبوت فیلم28
    چاپ عکس30
    منابع و مواخذ:32
     
     

    دانلود مقاله رشته هنر با عنوان سیر تحولات عکاسی در ایران

    پایان‌نامه كارشناسی ارشد رشته نقاشی/ تصویرسازی/ ارتباط تصویری با عنوان تحول كاربرد رنگ در پیكره‌سازی

    پایان‌نامه كارشناسی ارشد رشته نقاشی/ تصویرسازی/ ارتباط تصویری با عنوان تحول كاربرد رنگ در پیكره‌سازی از آغاز مسیحیت تاکنون

    پژوهش حاضر در مورد تحول كاربردی رنگ در مجسمه سازی از آغاز مسیحیت تا كنون می‌باشد و تجزیه و تحلیل آثار به روش كیفی انجام گرفته شده است ابتدا به لحاظ آشنایی مخاطبان مبحثی در مورد كاربرد رنگ در مجسمه‌سازی از ابتدای اولین تمدنهای پارینه سنگی، تا مسیحیت پرداخته شده است، و در ادامه به طبقه بندی مجسمه های موجود رنگ آمیزی شده تا دوران معاصر بر اساس آثار ب

    دانلود پایان‌نامه كارشناسی ارشد رشته نقاشی/ تصویرسازی/ ارتباط تصویری با عنوان تحول كاربرد رنگ در پیكره‌سازی از آغاز مسیحیت تاکنون

    دانلود پایان‌نامه كارشناسی ارشد رشته نقاشی تصویرسازی ارتباط تصویری با عنوان تحول كاربرد رنگ در پیكره‌سازی از آغاز مسیحیت تاکنون
ضحاك
پیشنه‌ی كاربرد رنگ در مجسمه‌سازی تا قبل از آغاز مسیحیت
كاربرد رنگ‌ در پیكره‌سازی بعد از مسیحیت 
استفاده از رنگ در حجمهای هنر بدوی
رنگ در مجسمه‌سازی
خرید پایان‌نامه كارشناسی ارشد رشته نقاشی
سیستم همکاری در فروش
    دسته بندی کارشناسی ارشد
    فرمت فایل doc
    حجم فایل 45118 کیلو بایت
    تعداد صفحات فایل 165

    پایان‌نامه كارشناسی ارشد رشته نقاشی/ تصویرسازی/ ارتباط تصویری با عنوان

    تحول كاربرد رنگ در پیكره‌سازی از آغاز مسیحیت تاکنون

     

    عنوان پروژه عملی کارشناسی ارشد رشته نقاشی:ضحاك

     
    چكیده : 
    پژوهش حاضر در مورد تحول كاربردی رنگ در مجسمه سازی از آغاز مسیحیت تا كنون می‌باشد و تجزیه و تحلیل آثار به روش كیفی انجام گرفته شده است. ابتدا به لحاظ آشنایی مخاطبان مبحثی در مورد كاربرد رنگ در مجسمه‌سازی از ابتدای اولین تمدنهای پارینه سنگی، تا مسیحیت پرداخته شده است، و در ادامه به طبقه بندی مجسمه های موجود رنگ آمیزی شده تا دوران معاصر بر اساس آثار بدست آمده و مكتوب پرداخته شده است. وجود رنگ و كاربرد آن در مجسمه‌های دوره‌ای مختلف ونقاط مختلف جغرافیایی اثبات شده است كه كاربرد رنگ به دلایل مختلفی صورت گرفته است. كه دلایل تزیینی، محتوایی و فنی آن كلی‌ترین دلایل كاربرد رنگ بوده است كه البته شرایط محیطی و فرهنگی و اقتصادی ایجاب كننده نوع كاربرد رنگ نیز بوده است. و این شرایط گاه، ویژگی‌ مشترك بین مناطق و دوره‌های مختلف می‌باشد. مجسمه‌های رنگ شده در دروه معاصر نیز از تنوع و تعدد بیشتری نسبت به آثار دوره‌های قبل برخوردار می‌باشند. كه این مسئله تحقیق و پژوهش انجام شده را سنودت بیشتری داده است.
     
     
    واژگان كلیدی:

    مجسمه Sculpture

    نقاشی Painting

    معاصر Contemporary

    حجم Statue

    رنگ Paint

    فرم Form

     
     
     
    مقدمه 
    تحول كاربرد رنگ در مجسمه سازی از آغاز مسیحیت تا كنون موضوع مورد بررسی و تحقیق در این پژوهش می‌باشد كه پرداختن به این بخش از هنر انسانی، دارای اهمیت فراوانی است. به طوری كه گاه با بررسی اثری می‌توان به ویژگی‌های فرهنگی، اجتماعی قومی و قبیله ای كه از صحنه روزگار محو شده اند پی برد. انسان از دیرترین ایام به ساخت و ساز احجام و نقش بر جسته‌ها با دلایل مختلفی پرداخته‌است و با توجه به ویژگی‌ اجتماعی و كاربرد هر كدام آن را رنگ‌آمیزی كرده‌است.برخی از باستان شناسان می‌گویند، به كار بردن رنگ به عنوان یك سمبول ممكن است در حدود بیست‌هزار سال پیش در آفریقا شروع شده باشد. مطالعه آثار كشف شده از منطقه‌ای در جنوب زامبیا در قاره آفریقا، فرضیه آغاز به كار بردن رنگ‌ در ارتباط میان انسان‌ها در این منطقه را به وجود آورده است. و اشیای به جا مانده از یكی از نخستین تمدن‌های بشری در زامبیا كاربرد رنگ‌های مایع یا جامد كه احتمالا برای نقاشی یا نشانه گذاری روی بدن انسان به كار می‌رفته است را اثبات كرده است. 
     
    تا پیش از این، نقاشی‌های روی صدف در منطقه‌ای در خاور میانه به عنوان قدیمی‌ترین سند به كارگیری رنگ توسط بشر شناخته می‌شد. چه بسا بشر زودتر از آنچه یافته‌های باستان شناسی نشان می‌دهد، به این قابلیت دست یافته باشد. استفاده از رنگ به عنوان نماد سراغازی بر برقراری ارتباط كلامی بوده است. ساكنین این منطقه (زامبیا) از گل اخری برای به دست آوردن رنگ استفاده می‌كرده و با استفاده از این فن‌آوری، رنگ‌های مختلفی از جمله رنگ‌های قرمز، زرد، قهوه‌ای، صورتی، سیاه و حتی ارغوانی بدست آورده است. در مجموع بر هیچ كس ضرورت واهمیت پرداختن به این مسئله پوشیده نیست.با توجه به مطالب و تصاویر به دست آمده و رسیدن به پاسخ مناسب در ارتباط با سوالات پیش‌آمده این تحقیق در چهار فصل ارائه گردیده است كه به اختصار به توضیح فصول می‌پردازیم.
     
     
     
     
     
    فهرست مطالب
    فصل اول:

    1-1 - پیشنه‌ی كاربرد رنگ در مجسمه‌سازی تا قبل از آغاز مسیحیت

    2-1- بین‌النهرین
    3-1- ایران باستان
    4-1- مصر
    5-1- یونان
    6-1- چین باستان
    فصل دوم 

    1-2- بررسی كاربرد رنگ‌ در پیكره‌سازی بعد از مسیحیت 

    2-2- بخش اول
    3-2- صدر مسیحیت 
    4-2- قرون وسطی
    5-2- دوره رنسانس

    6-2- بخش دوم: بكارگیری رنگ در پیكره‌سازی مشرق زمین بعد از مسیحیت

    7-2- ایران
    8-2- چین
    9-2- هند
    10-2- ژاپن

    بخش سوم استفاده از رنگ در حجمهای هنر بدوی

    11-2- آفریقا
    12-2- آمریكا 
    1-13–2- آمریكای شمالی
    2-13-2- آمریكای مركزی
    3-13-2- آمریكای جنوبی
    4-13-2- اقیانوسیه

    13-2- استفاده از رنگ در مجسمه‌ سازی هنر معاصر 

    فصل سوم 

    اهداف بكارگیری رنگ در مجسمه‌سازی

    1-3- بخش اول 

    1-1-3- تزئینی صوری تزئینی (فرمال) 

    2-1-3- ایجاد روابط بصری بین عناصر فرم 
    3-1-3- ایجاد جلوه‌های خاص 
    4-1-3- ایجاد فضای فانتزی
    2-3- محتوائی
    1-2-3- نزدیك شدن به واقعیت موضوع یا مضمون 
    2-2-3- دور شدن و ایجاد فاصله و غرابت 
    3-2-3- نماد و سمبول 
    3-3- مسائل فنی
    1-3-3- محافظت از مواد حساس در محیط
    2-3-3- تغییر ظاهری در جنسیت اثر 
    4-3- میزان بكارگیری رنگ در آثار حجمی:
    1-4-3- هنر پارینه سنگی
    2-4-3- بین النهرین
    3-4-3- ایران 
    4-4-3- چین
    5-4-3- هند
    6-4-3- ژاپن 
    7-4-3- هنر بدوی
    8-4-3- یونان 
    9-4-3- صدر مسیحیت
    10-4-3- قرون وسطی
    11-4-3- رنسانس- باروك
    12-4-3- هنر مدرن

    5-3- بخش 3 دلایل انتخاب رنگ متناسب با فضای قرارگیری 

    1-5-3- رنگ در مجسمه

    2-5-3- رنگ مجسمه و محیط

    3-5-3- رابطه مجسمه‌ با محیط
    6-3- نوع رنگها و مواد بكار رفته در آثار حجمی
    1-6-3- سنگ
    2-6-3- فلزات 
    3-6-3- چوب 
    4-6-3- گچ 
    5-6-3- سفال
    6-6-3- مواد جدید

    7-3- تحولات جدید در بخش رنگ در آثار حجمی 

    1-7-3- از مواد جدید مطالبی قسمتهایی كم استخراج شود
    2-7-3- استفاده از اشیا و آماده 
     
     

    دانلود پایان‌نامه كارشناسی ارشد رشته نقاشی/ تصویرسازی/ ارتباط تصویری با عنوان تحول كاربرد رنگ در پیكره‌سازی از آغاز مسیحیت تاکنون

    مقاله رشته هنر و گرافیک با عنوان تصویر

    مقاله رشته هنر و گرافیک با عنوان تصویر

    واژه «تصویر» (image به زبان های انگلیسی و فرانسه) چنان كاربردهای گسترده و متنوعی دارد كه ارائه تعریفی ساده و جامع و مانع دشوار می‌نماید بین اشكال گوناگون طرح‌ها، عكس‌ها، نقاشی‌ها، آرم‌ها و نشان‌های تبلیغاتی و خط و زبان تصویری یا تصویرهای ذهنی چه وجه مشتركی وجود دارد؟ آیا تعجب‌آور نیست كه با وجود این تنوع گسترده درك كم و بیش مشتركی از انواع مفاهیم

    دانلود مقاله رشته هنر و گرافیک با عنوان تصویر

    image
تصویر دیجیتالی
تاریخچه تصویر
تصویر چیست؟
انواع تصویر
تاثیرات تصویر
تصویر دیجیتالی چیست؟
دانلود مقاله رشته هنر و گرافیک با عنوان تصویر
خرید مقالات هنر و گرافیک
سیستم همکاری در فروش فایل فایلینا
همکاری در فروش فایل
فروش فایل
انجام پروژه رشته هنر و گرافیک
fileina
فروشگاه فایل
فروشگاه ساز فایلینا
    دسته بندی هنر و گرافیک
    فرمت فایل doc
    حجم فایل 103 کیلو بایت
    تعداد صفحات فایل 37

    مقاله رشته هنر و گرافیک با عنوان تصویر

     
    مقدمه
    واژه «تصویر» (image به زبان های انگلیسی و فرانسه) چنان كاربردهای گسترده و متنوعی دارد كه ارائه تعریفی ساده و جامع و مانع دشوار می‌نماید. بین اشكال گوناگون طرح‌ها، عكس‌ها، نقاشی‌ها، آرم‌ها و نشان‌های تبلیغاتی و خط و زبان تصویری یا تصویرهای ذهنی چه وجه مشتركی وجود دارد؟ آیا تعجب‌آور نیست كه با وجود این تنوع گسترده درك كم و بیش مشتركی از انواع مفاهیم و مدلول‌های آن مشاهده می‌شود؟
     
    از واژه تصویر پی می‌بریم كه به چیزی مرئی یا نامرئی دلالت می‌كند كه حالتی دارد، واقعی یا خیالی است، مجرد است یا مشخص است، آفریده كسی است یا بازشناخته اوست.یكی از قدیمی‌ترین تعریف‌های تصویر از افلاطون است: «نخست سایه‌ها و سپس بازتاب‌هایی را كه می‌توان بر سطح آب یا بر سطح اشیاء نیمه براق، صیقلی یا درخشان مشاهده كرد و تمام این جنس بازنمایی‌ها را تصویر می‌نامم.» پس با این تعریف تصویر عبارت است از آنچه در آیینه یا آنچه با فرآیندهای بازنمایی مشابه آیینه، بازتاب می‌یابد. بنابراین تصویر چیزی ثانوی است كه انعكاس یا بازنمایی «حقیقت» یا «واقعیت» دیگری است.
     
     
    کلمات کلیدی:

    تصویر

    image

    تاثیرت تصویر

    تصویر دیجیتالی

     
     

    تاریخچه تصویر

    تصویر در طول تاریخ چیزی جز روایت گری یا داستان پردازی نبوده است.اما شروع داستان سرایی به صورت مکتوب خود با آغاز تمدن های اسطوره ای و پیدایش اشکال خطوط نوشتاری بوده است که به کمک آنها افسانه های اساطیری در کتیبه های سنگی و مهرها یا پاپیروس نوشته می شد.تصویر قبل از پیدایش خط در دوران پارینه سنگی ومیان سنگی در نمونه هایی مثل نقاشی غارها چیزی جز نقاشی جادویی نبوده است. در آن دوران نقوش در ارتباط با انتقال جادویی قدرتهای مرموز جهان طبیعت به درون زندگی جمعی انسانها و در مواقع شکار برای سیطره بر قدرت حیوانات یا در مواقع دیگر به همراه مراسم در رقص های آئینی به منظوره چیرگی بر قدرتهای تخریبگر طبیعت و … به تصویر کشیده می شوند.در مشرق زمین مثلا در سرزمین چین تصویر بازگویی نمادین گونه نقوش بود و به تدریج تحت تاثیر تعلیمات فرزانگانی چون لائوسه تصویر سازی،حکایتی اندرزگونه و پرداختی شاعرانه ازپدیده های طبیعی می شود.
     
     
     
    فهرست مطالب

    تصویر چیست؟ انواع تصویر, تاثیرات تصویر, تصویر دیجیتالی چیست؟1

    تصویر دیجیتالی5
    تاریخچه تصویر6

    عکس های واقع گرایانه، انتزاعی و تجریدی8

    تاریخچه اطلاع رسانی :8
    مركز اطلاع رسانی وسابقه آن در كشور :25
    نمونه هایی از فناوری های موجود برای اطلاع رسانی28
    ویدئو در اوج رونق30
    ماهواره ها :31

    دیجیتال سازی:32

    کامپیوتری کردن و انتقال اطلاعات:33
    شیوه های انتقال پیام:34

    دانلود مقاله رشته هنر و گرافیک با عنوان تصویر

    مقاله، پروژه، پايان نامه، گزارشكار، تحقيق، نرم افزار، پروپوزال

    تبلیغات
    نویسندگان
    ورود کاربران
    نام کاربری
    رمز عبور

    » رمز عبور را فراموش کردم ؟
    عضويت سريع
    نام کاربری
    رمز عبور
    تکرار رمز
    ایمیل
    کد تصویری
    آخرین نظرات کاربران
    عنوان آگهی شما

    توضیحات آگهی در حدود 2 خط. ماهیانه فقط 10 هزار تومان

    به تبلیغات هزار امتیاز دهید